Blågårdens Brætspilsklubs Forum

Where everybody knows your game

You are not logged in.

#1 28-12-2019 11:48

S-Helt
Experienced
Registered: 31-08-2011
Posts: 81

Ny FFA-liga 2020

Første kamp i næste års liga blev afholdt i går(!) i dejligt vejr mellem det grønne Ertinia Green Tide (goblin) og et lige så grønt Chaos Chosen-hold coachet af Troels G.
Goblinernes fans var mødt talstærkt op og måtte overvære deres hold spilde et Blitz! på ingenting for så at blive pillet grundigt af banen. Chaos scorede midt i første halvleg hvorefter nogle utilfredse goblinfans fik fat i dommeren - hvorfor er det kun de små og store grønne, som forlader banen? En trold og 5-6 gobliner fik smurt sig nok i olie til at smutte gennem chaos' forsvar og udligne til 1-1 kort før halvleg. I anden halvleg stiller fire grønhuder på banen, men denne gang var oliehuden ikke glat nok og chaos får fat i bolden i nærheden af deres egen end zone og flytter den op ad banen og i mål til 2-1. Grønhudsfans var utilfredse med den meget ensidige vold (begge hold skal bankes) og invaderede banen for at lægge 8 chaosspillere ned. I forvirrigen blev også den tilbageværende trold smækket i jorden og de to gobliners desperate forsøg på at udtænke en plan for at score mislykkes og den ene bliver banket af banen. En en chaos warrior fik fat i bolden og sprintede mod mål, men måske dens uerfarenhed fik den til at se sig over skulderen mod de to tilbageværende grønhuder - snublelinjen var optrukken og kampen endte uden flere mål.

TD: 1-2
CAS:0-10 (7 badly hurt, 1 MNG (goblin), 1 -MA (goblin), 1 dead (goblin))

Offline

#2 11-01-2020 03:22

Bakunin
Chefideolog & BBBL Kommissær
From: Norsca
Registered: 22-08-2011
Posts: 812

Re: Ny FFA-liga 2020

I burde joine Faraos Cigarer liga. Det er også en open challenge/FFA liga.


Should I even bother to remind you of the odds?
- Drizzt Do'Urden

Offline

#3 16-01-2020 17:48

aermet69
Admin
Registered: 10-08-2011
Posts: 1,152

Re: Ny FFA-liga 2020

Sotek's Brødre vs Ertinia Green Tide
Frisk fra mosen, kom frøerne godt igang. Kroxen Spartacus synes det var lidt koldt, så valgte ikke at bevæge sig så meget i første halvleg. Goblinerne var presset oven på sidste kamp, og måtte hyrer en journey-goblin for at fylde rosteret ud, og deres fans havde tydeligvis også forladt dem. Blot 3.000, mod de 8.000 frø-fans. Frøerne forsøgte sig med et hurtigt mål for at komme i overtal efter at krabben og blæksprutten blev smidt ud, men målet kom ikke så hurtigt som ventet og istedet måtte en frø forlade banen. Men det kom, og dommeren var tydeligvis ikke tilfreds med den bestikkelse han havde modtaget, for krabben kom aldrig ind igen.
Goblinerne forsøgte at sende fuglen i vejret, men det mislykkedes nede på en ellers frøfri banehalvdel. Så det lykkedes frøen at score igen.
I anden halvleg steg temperaturen, og det nød åbenbart både gobliner og frøer godt af. På trods af kun at stille 6-7 mand på banen, lykkedes det to gange fuglen at komme over endzone - med bolden! Og Brødrene lykkedes også med yderligere to scoringer, og Spartacus viste sig fra sin bedre side.

TD: 4-2
Cas: 2-2


In the grim darkness of the far future there is only... N'orr!

"...the stories we’ve told, and plan to tell, of Twilight Imperium." ~CTP, FFG

Offline

#4 12-02-2020 09:46

Kalle Fisker
Experienced
Registered: 06-09-2011
Posts: 92

Re: Ny FFA-liga 2020

Det erfarne hold Soteks Brødre mødte de endnu helt grønne og slimede Dunstigfurt Dirtbacks på en flot aften på et velbesøgt stadium tæt på mosen.
De stadig talstærkt fremmødte frøer valgte at sparke en extra spiky ball. Det mægtige bæst Herpes Genitalis fik godt fat i frølårene og var dermed fint beskæftiget.
Dunstigfurt lagde et let pres fremad men de to upcoming stjerner fik hægtet resten af holdet af 1/3 op af frøernes banehalvdel og måtte se bolden slået fri.
Frøerne fik snoet sig ud af Herpes's jerngreb og fik kastet en frø og bold over endline til TD i frø tur 8. Stillingen TD 0-1 og et dårligt spark-til-frø udlignede en smule, så frøerne kun var nede med 2 frøer mod 1 rotter.
2. halvleg sparkede Dunstigfurt, ligeledes en spiky ball og så begyndte slagsmålet. Frøerne, glatte som de jo er, fik relativt nemt kastet et cage sammen. Caget kom aldrig videre da Herpes fik en slimet tentakel på boldholderen og siden på bolden. Frøerne var ved at tørre ud og forsvandt fra banen én efter én. Da der var 4 frøer og en Krox på banen formåede Dunstigfurt at løbe bolden ind i tur 8. De satans hoppe-fyre udgjorde konstant en trussel for bolden og lagde ellers et flot pres.
Altså endte en meget spændende kamp 1-1 og 2-0 i cas.

"Jeg var sulten efter en hæsblæsende kamp og fik revet et frølår næsten helt af, men den glatte ål hinkede hurtigere væk end end mig og jeg er stadig sulten" Udtaler Psoriasis Vulgaris, Nwarrior

Offline

#5 01-03-2020 15:43

S-Helt
Experienced
Registered: 31-08-2011
Posts: 81

Re: Ny FFA-liga 2020

Rapporteren må være blevet spist på vej fra kampen, for det er efterhånden nogen tid siden Ertinia Green Tide mødte Greased Lightning. Rygtet vil vide, at rotterne og Coach Kernel kørte goblinerne godt over, inkl. Hr Krabbe, som foulede sig selv med sine store dåseåbnere. Trods mange fremmødte Grøn Bølge-fans vandt det Fedtede Lyn 3-1 i mål og slog Assistenten ihjel. Trolden Gob fik dog også hamret en rotte, således CAS 1-1.

Offline

#6 01-03-2020 16:14

S-Helt
Experienced
Registered: 31-08-2011
Posts: 81

Re: Ny FFA-liga 2020

Så blev der spillet re-match mellem Ertinias Grønne Bølge og Soteks Brødre, og hvilken re-match! Mange frøer var mødt op for at håne goblinerne, men Nuffle skinnede på de små grønnes bane: EVA pander tidligt en gribefrø ned, og trolden Gob slår både blitzerfør Donatello af banen og en linjefrø ihjel, inden Pind Kvist hopper i mål med bolden i tur 7. Frøbrødrene forsøger at løbe bolden hurtigt i mål, men Bølgen havde haft et øre med i frøernes strategirum og stillede et perfekt forsvar. For at det skal se mere retfærdigt ud, lader dommeren ikke Otto-og-Ortho slingre ind på banen i anden halvleg. Til trods for, at en del gobliner slår sig grimt og går af banen forbliver Brødrene lidt i undertal i anden halvleg og efter lidt boksen frem og tilbage mister frøerne bolden, med det resultat at Fru Flyv i tur 8 løber bolden i mål til kampens endelige score 2-0. CAS ender 4-2, og Bølgen har lært meget af denne kamp. Fru fly ville gerne prøve det der styrketræning, men coach sagde nej og henviste hende til undvigekurset i stedet.

Med alle spillere raske til næste kamp er goblincoach lidt bekymret for holdets nu ret høje værdi på 1210 kgp.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB