Blågårdens Brætspilsklubs Forum

Where everybody knows your game

You are not logged in.

#1 07-12-2011 09:50

Jesper
Experienced
Registered: 13-08-2011
Posts: 68

Frogs of War - Slann

Det har været meget svært at få en blog om Frogs of War(ts). Primært fordi spillerene efter de første kampe er ved at udvikle så mange stjernenykker at det er umuligt at få interviews. Alene det at få en spillerliste har været svært, da de alle vil stå øverst. Det er dog lykkes denne jounalist at få et eksklusivt interview med Stjerneblitzer Johnny Unitoad, fra en jacuzzi i holdets omklædningsrum.

Reporter: Johnny, det var jo en stor kamp af jer i går aftes mod 'Schichinon no Samurai', 3-3 lød slutstillingen. Er du tilfreds?
Unitoad: Det er meget upræcist spørgsmål du stiller der.

Reporter: Er du tilfredt med uafgjort mod "the Samurais"? Stillingen var 2-2 ved halftime, efter en sand målfest.
Unitoad: Du spørger, og du får svar som du... øh... spørger

Reporter: Jeg forstår ikke (afbrydes af Unitoad)
Unitoad: Jeg har ikke deltaget i sagsbehandlingsmøder

Efter dette grundige interview stak Unitoad hoved ned i Jacuzzien og ventede til jeg forsvandt. Længe stirrede de to store øjne fra vandkanten for at sikre sig at jeg gik. Jeg kan kun konkludere at Unitoad ikke er helt tilfredt med egen og medspillernes indsats.

Frogs of war er nu 3-1-2 (W-L-T) efter at have spillet med Norse, Underworld, Dwarves, Orcs, Amazon og Skaven.

Last edited by Jesper (07-12-2011 10:17)

Offline

#2 09-12-2011 15:13

Jesper
Experienced
Registered: 13-08-2011
Posts: 68

Re: Frogs of War - Slann

Vores rapporter har ventet flere timer på nyt udenfor hospitalet, hvor de fleste spillere stadig ligger på opvågning efter kampen mod Atlantis Beskyttere, et lokalopgør der allerede ser ud til at blive en "El Classico". Igennem et åbentstående vindue hører Bayou Bugeyes råb om hævn, mens han skriger af smerte over at fået syet sit øjenlåg.

De øvrige spillere deltager i ex-Catcher Walter Paytoads begravelse. Rygtet siger at Apothecary'en kunne reddede Walter fra døden, således at det kun var et kraveben der røg (-1 S), men at Coach valgte at få nakken knækket på Walther i ren frustration. Her kommer Apo'en. "Hallo, Dr. Taurus?" Han vil vist ikke stille op det et interview.

Resultatet af kampen: 1-0 til Lizardmen. "Nuffle and Murphy locked hands and danced on my grave" er Coachs eneste kommentar til den lokale presse. Fra denne rapporter lyder det ligeledes at Atlantis spillede en flot kamp. Begge halvege så FOW slutte med under halvdelen af holdet på banen. Ved slutfløjtet var der 4 frøer hhv på banen, i KO og i Injury boxen...

Holdet er nu 3-2-2

Offline

#3 29-12-2011 12:06

Jesper
Experienced
Registered: 13-08-2011
Posts: 68

Re: Frogs of War - Slann

Vores rapporter har nu ventet flere timer uden for fysioterapien, hvor flere spillere er til genoptræning efter en svær kamp mod Evil Empire, Chaos Dværgene. Dværgene stillede 13 mod 11 frøer, der til gengæld havde en pondwiser toad.

Som sædvanligt bliver der ikke lukket så mange frøer ind på stadion. Denne rapporter tror det er fordi stadion personalet er vrede over at de springer over i køen. Regnen silede ned, og frøerne valgte derfor at sparke. Bolden scatterede ud over linien efter et high kick der ikke blev grebet af en Hobgoblin. Bolden gik til en Bull, der straks løb end i et trible-guard cage. Herefter udløste kampens første block blev en Badly Hurt til Froggy Ponds. Uden tanke for eget helbred kastede Frøerne sig over cage'd og tvang bolden fri. Den scatter fremad og blev straks samlet og på trods af mudder vand. Endnu en frø gik ud, og endnu en. Frøerne gør et nyt forsøg, og får slået bolden fri, men lidt nytter det. Bolden er fri, men  samles op, og dværgene blocker og fouler sig til endzone. Undervejs bruges APO'en på at redde en frø fra døden.
Nyt kick-off: Nede med 3-4 frøer går Frogs of War efter et hurtigt TD, regnen holder op, og hjælper til en Froggy-Classic 2-turn TD, dog med store huller i planen (ca 3 huller). Nice! (og lidt heldigt da der skal gribes af en AG3 frø). Stilling: 1-1

Anden halveg: Frøerne laver den gamle "down-on-men-fake-failed-pick-up" et par gange for at lokke Evil Empire frem, hvorefter de endeligt samler op og stikker afsted. En taktisk fejl fra Coach gør dog at Froggy Ponds kan skubbes ud over linien med bolden. Den scatter ind på midten af Evils banehalvdel. En Bull fejler at samle bolden op. Endnu et fejlet pick-up (denne gang fra Catcher Walter Paytoad) ødelægger frøerne chancer. Bolden scatter efter lidt tumult til til en Dværg, der smaler den op  (lidt af Walter skal lige børstes af først), og Evil Empire vandrer over 5 ture med en ring af guard og block ned og scorer. Frøerne prøver desperat at finde på noget, men der er bare ikke hul i hverken dværge eller hobbos. Godt rumpling-stumbling af dværgene må denne rapporter desværre indrømme.

Slut resultat: 2-1 til Evil Empire , Casualties: 3-0 til Evil. Frøerne fik i alt kun stunned to hobbos.

Holdet er nu 3-3-2 (Yikes!)

Last edited by Jesper (29-12-2011 12:15)

Offline

Board footer

Powered by FluxBB