Blågårdens Brætspilsklubs Forum

Where everybody knows your game

You are not logged in.

#1 18-08-2011 18:48

aermet69
Admin
Registered: 10-08-2011
Posts: 1,160

Blågaardens Blood Bowl Liga - Hold Oversigt

Hvad bruges dette forum til?
I dette forum er det meningen at man løbende holder sit hold opdateret, så andre spillere i ligaen kan se hvordan ens hold er, og måske især hvilken Team Value et hold har. Holdets navn og race skrives i Topic, således at det er nemt at finde frem til. I den allerførste post, bør man have information om sit hold. Efterfølgende kan man noterer de kampe man spiller, og tilføje lidt af det gode fluff som der normalt ikke er plads til i den lille linje på ens team roster. Det er jo det vi allesammen gerne vil sidde og læse!

Ideen er, at hver holds tråd, er til coachen. Det vil sige, at det pt. ikke er meningen at andre skal poste i hold trådene. Man kan også i den første post skrive lidt baggrundshistorie for sit hold og/eller spillere, dog vil Liga Komiteen henstille til, at dette gøres ved siden af en overskuelig hold liste.

Det er også en god ide stadig at have sit roster liggende i vores Blood Bowl Dropbox, hvis man af en eller anden grund ikke er tilmeldt denne endnu, så send en mail til mig: cajo(SNABELA)ruc(DOT)dk. Så bliver du straks tilmeldt. Der kan man også finde mange andre gode ting, men de fleste vil også være at finde her på vores forum.

Lad fluffen vokse!


In the grim darkness of the far future there is only... N'orr!

"...the stories we’ve told, and plan to tell, of Twilight Imperium." ~CTP, FFG

Offline

#2 08-11-2011 10:43

Benni
Star Player
Registered: 13-08-2011
Posts: 641

Re: Blågaardens Blood Bowl Liga - Hold Oversigt

Hej folkens,
jeg ville lige minde om at vi har en dropbox folder, hvor man meget gerne må opdatere sin(e) rosters løbende. Hvis man ikke bruger/ vil bruge dropbox, så går det nok, men det er et rigtig fint værktøj til at følge hinandens udvikling. Og ikke mindst kunne se hvilke hold der ligger i nærheden af ens egen TV.

Smid en mail til Casper, som skrevet i mailen ovenfor smile

Offline

Board footer

Powered by FluxBB