Blågårdens Brætspilsklubs Forum

Where everybody knows your game

You are not logged in.

#1 11-08-2011 01:30

Simon
Bagmanden
Registered: 08-08-2011
Posts: 595

Velkommen ombord!

Blågårdens Brætspilsklub (BBK) er en forening stiftet af entusiaster for at dele og udbrede vores passion for bræt- og figurspil med andre.

Vi holder til i kulturhuset Støberiet på Blågårds Plads (nr.3). Vi har fast klubaften hver tirsdag fra kl.18-22.30 og følger Støberiets åbningstider mht ferie- og helligdage (vi annoncerer så vidt muligt lukkedage her på forummet og på vores Facebook-gruppe).

Forummet vil fremover være din primære kilde til information om, hvad der sker i BBK, men vi vil så vidt muligt duplikere vores nyheder på FB.

For at holde forummet tilgængeligt og let at navigere, beder vi medlemmerne om så vidt muligt at have følgende punkter in mente:

A) Vælg et brugernavn, så det er let at kæde sammen med din virkelige person. Det gør det lettere for folk at vide, hvem de skriver med og hurtigere for nye tilkomne at lære de eksisterende medlemmer at kende.

B) Hold dig til emnet i tråden og forsøg at finde så dækkende overskrift som muligt for nye poster.

Vi har ikke umiddelbart nogle fancy knapper installeret på forummet, men du kan bruge smileys og selv skrive din bbcode (hyperlinks, fed, kursiv etc.). Se en liste over den mest brugte kode her

Med disse ord byder vi jer hjerteligt velkommen til vores klub og forum.

Lad terningerne rulle!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB