Blågårdens Brætspilsklubs Forum

Where everybody knows your game

You are not logged in.

#76 01-06-2013 13:08

One Million Monkeys
Kommunikation -og Feltmarskal
Registered: 29-08-2011
Posts: 123

Re: BSL - med Alfred O. Verspiser og Hark Spinesnapper

Hvis Coach Mons ikke har fået sat et program op for The Kid inden mandag aften, sniger goblinerne sig ind og udskifter træningsplanen med en anden. Bliver sjovt at se, hvordan han spiller, når han fejlagtigt tror at CoachMons ønsker han skal Frenzy'e eller Leap'e mod Le Ramoneurs smile
Alternativt må han jo have Loner i kampen, da han tydeligvis ikke har deltaget i træningen op til næste kamp wink


Everybody knows that the dice are loaded/Everybody rolls with their fingers crossed/Everybody knows that the war is over
Everybody knows the good guys lost/Everybody knows the fight was fixed/The poor stay poor, the rich get rich
That's how it goes/Everybody knows

Offline

#77 03-06-2013 16:11

Lord Manhammer
Propagandaminister
From: The Bermuda Triangle
Registered: 16-08-2011
Posts: 757
Website

Re: BSL - med Alfred O. Verspiser og Hark Spinesnapper

Oi!

Så er det sidste udkald, grundet en stram deadline udkommer Alfred og Harks skriblerier i morgen formiddag. Vi når lige at tjekke om der er blevet spillet flere spil og valgt evner inden da, så kommer det også med i skriverierne.

Knuzzer,
Lord ManHammer
Propagandaminister i Eksil


"Frankie, make him gone..."

Offline

#78 03-06-2013 17:31

Daniel Lundsby
Veteran
Registered: 12-08-2011
Posts: 287

Re: BSL - med Alfred O. Verspiser og Hark Spinesnapper

Mons bandede da han stak sig på nålen igen – syning havde aldrig været hans stærke side, men med de priser spilledragter stod i nu om dage var der ingen anden udvej. Pludselig bankede det på døren. Træneren nåede lige at smide tøjet i den tomme øltønde og smække låget på inden David Lightman trådte ind på kontoret. Det kan godt være "The Kid" havde masser af talent, men tålmodighed og pli var ikke hans stærke sider.
"Du, chef. Med hensyn til næste kamp, så tænkte jeg på..."
Mons sukkede indvendigt – ikke det igen.
"Jeg mødte en goblin på den Sorte So i går, og han viste mig nogle tricks jeg garanteret vil kunne bruge i næste kamp. Er du klar over hvor let det er at skubbe en goblin omkring, hvis bare man sætter sig op til det? Jeg er sikker på jeg kunne..."
"Knægt! Vi har talt om det – overlad slagsmålene til Tit'f'tat, Janos og de andre tunge drenge."
"Hvad med hvis jeg bare løber hen og prikker bolden fra dem?"
"Jeg har fortalt dig hvad du skal træne på, har jeg ikke?"
Den unge spiller så slukøret på Mons. Drengen var stadig ung og naiv, i hans verden var der ikke det kneb han ikke kunne lære – træneren kunne huske da han selv havde været sådan. Det stak lidt i hjertet at knuse drengens illusioner, men på langt sigt var det bedre sådan.
Og ynglingen kom sig da også hurtigt. Hans lyste op igen da han fortsatte: "Nå, men han viste også hvordan jeg kan sætte ordentlig af, godt nok til at jeg kunne hoppe hen over hovedet på ham. Jeg er sikker på at hvis jeg træner det lidt mere vil jeg kunne lande på fødderne hver gang."
Mons bemærkede askestriberne på spillerens dragt.
"Jeg har overvejet at sætte dig til noget plyometrisk træning knægt, men du er god nok til at undvige, det er kun nogle få situationer hvor det ville kunne betale sig – og desuden er det ikke alle der er lige så lette at hoppe over som en goblin"
"Nej boss, det har du vel ret i. Forresten, nu du siger undvige så sneg jeg mig ind og så Svanekvarteten øve sig. Jeg ved ikke helt hvad de har gang i med alle slørene og stearinlysene, men deres piruetter var ret fine. Og det så ud til at de kunne bruge dem til at ændre retning når de blev skubbet, så de selv styrede hvor de landede."
Mons nikkede. "Det lyder meget godt. Det kunne især være praktisk når vi skal presse en lyn-scoring igennem. Men så vil jeg hellere hyre en griber mere der kan træne specielt til det. Har jeg ikke fortalt dig tusind gange knægt, at din styrke er at løbe frem i banen for at gribe bolden?"
Drengen nikkede, men så ikke glad ud.
Træneren fortsatte: "Og når nu Dead Hand og Dynamite ikke rammer bedre end de gør så må du altså nogen gange være parat til at tage en tur i mudderet for at sikre bolden. Hvad faen, om dragten er brun eller grå er vel et fedt"
"Jo, men coach..."
"Ikke noget men nu. Se her, jeg har regnet på det, og hvis du kan sikre at vi griber lidt flere bolde så skal du nok kunne stille det topscorer-trofæ på kaminhylden. Desuden, hvis du viser du er klar til at anstrenge dig lidt mere for at gribe kan det også være vores kastere kan løsne lidt op, tage lidt flere chancer og udvikle sig for holdets bedste."
Knægten kæmpede for at skjule sin skuffelse, men træneren lod ham ikke få et ord indført.
"Det bliver som jeg har sagt. Her, tag den her seddel, jeg har lavet lidt statistik over hvor kastere oftest rammer når de ikke rammer der hvor de burde. Det er de områder du særligt skal kunne nå. Og når du har studeret sedlen så skaf dig af med den – du ved hvordan. Frøerne må ikke få fingre i den!"
"Men træner, Doc siger det er dårligt for min fordøjelse at..."
"Det skal han ikke tænke på. Så længe han sørger for at du er kampklar på dagen, og du ellers spiser de... ahem... vitaminer han giver dig, så skal jeg nok stå for de overordnede linjer her på holdet."
Drengen sukkede. "Okay coach, jeg skal nok gøre som du siger. Men giver du så ikke i det mindste et krus øl at skylle det ned med?"
Mons kiggede febrilsk bag sig. "Ne-ne-nej, det går ikke. Ikke såøhm... altså... ikke så tæt på kampen." Spilleren skulle til at protestere, men Mons skar ham af. "Ikke mere snak, du har et træningsprogram du skal ud og passe" Han genede The Kid ud ad døren. Så sukkede han og gik hen til tønden. " - og jeg har en opgave jeg skal have færdig inden Pro Matchen."

Last edited by Daniel Lundsby (03-06-2013 17:35)

Offline

#79 03-06-2013 18:21

One Million Monkeys
Kommunikation -og Feltmarskal
Registered: 29-08-2011
Posts: 123

Re: BSL - med Alfred O. Verspiser og Hark Spinesnapper

Det er godt at se at et par velmenende råd fra en goblin kan motivere 'The Kid'


Everybody knows that the dice are loaded/Everybody rolls with their fingers crossed/Everybody knows that the war is over
Everybody knows the good guys lost/Everybody knows the fight was fixed/The poor stay poor, the rich get rich
That's how it goes/Everybody knows

Offline

#80 04-06-2013 07:24

Lord Manhammer
Propagandaminister
From: The Bermuda Triangle
Registered: 16-08-2011
Posts: 757
Website

Re: BSL - med Alfred O. Verspiser og Hark Spinesnapper

+36 til Daniel big_smile


"Frankie, make him gone..."

Offline

#81 04-06-2013 11:34

Lord Manhammer
Propagandaminister
From: The Bermuda Triangle
Registered: 16-08-2011
Posts: 757
Website

Re: BSL - med Alfred O. Verspiser og Hark Spinesnapper

Runden der gik 8: Return of the Kings!

Så er det endnu en gang tid til uforskammede postulater, fantastiske forudsigelser, sjov og spas, uvedkommende sammenligninger, blod, boldt og Blood Bowl! Velkommen tilbage til Wonga Donga Studios der, sponsoreret af Games Wizards© og Wolf Sports®, endnu en gang ligger hus til jeres to fantastiske og fanatiske  værter, nemlig kommende stjerne sortork Hark Spinesnapper (HS) og undertegnede, stolt halvinge overlever, Alfred O. Verspiser (AOV) der vil kommentere og rekommandere kampene i Imperiets usleste og sjoveste turnering, Blågårdens Star League! Den eneste turnering der har et skovelver hold der har tabt flere kampe end det har vundet!

HS: Nemlig!

AOV: Denne gang vil vi foruden forudsigelser og verbale ydmygelser af trænere og hold, også præsentere en gennemgang af turneringens Store Drenge, som vi kalder dem, og så skal vi desuden se på Top 5 i turneringen og deres chancer for at tage den hjem!

HS: …Og så skal vi også høre fra Gihmli Golddigger og hvad der skete med ham i Les Ramoneurs de la Morts lejr!

AOV: Åh nej! Nå det kan vel ikke undgås. Da vi stadig venter på at den sidste kamp, Raider Nation mod Loriens Fuser… Undskyld, jeg mente naturligvis Loriens Loosers… Nå nej, Loriens Muser, der var den! Nå men da vi lige skal vente til den er slut har vi lavet dette lille indlæg der præsenterer BSL Top Dogs:

Top1_zpsa97c4045.jpg

Top2_zpsa8869518.jpg

Top3_zpsa16f7fac.jpg

HS: Alfred! Alfred! Så er resultaterne der! Det ændrer alt! Nøøj hvor er det spændende! Raider Nation ligger nu nummer 3!

AOV: Så er det godt vi lige har lavet et ekstra indslag hvis det skulle ske:

Numbah3forreal_zpsd4f12cc4.jpg

HS: Nøøj! Men vi mangler stadig 2!

Top4_zpse48790a2.jpg

Top5_zpsc4421578.jpg

AOV: Og så med rundens top kandidater kan vi jo ligesågodt afsløre runden, om jeg må sige overrraskende, resultater:

Runde8_zpsd24d06da.jpg

HS: Wauw! To menneskehold som nummer 1 og 2! Orkerne endt på en fjerde plads efter Raider Nations sejr!

AOV: Og så kan det også nævnes at EA tog den hjem mod frøerne! Træner Aermet ligger virkeligt op til et comeback af dimensioner!

HS: Lig lige mærke til hvor tæt 1 til 6 pladsen ligger! Indenfor 2 point, alle sammen! Wow! Alle kampe tæller nu trænere. Den gentager vi lige, for det er vigtigt, med et felt der er så tæt tæller hvert et point nu! Uafgjort betyder ikke længere at man får to point, det betyder begge hold har tabt muligheden for at få 3!

AOV: Denne runde bød på en række overraskelser! Den første og største må nok være at vi ikke længere har Dr. TD blandt os. Træner Benni kaldte en Fly-rute ned langs vampyrernes ene sidelinje og efterlod Theo-Risten-Dor Fælgen i en udsat position op ad vampyrernes fans! En thrall så sit snit til en hurtig albue i siden på Theo mens han ventede på bolden og fansne tog sig af resten. Dr. TD nåede at spille 7 kampe for Il Tempo Gigante, scorede 7 TD og holdt titlen som turneringens scoretrold i 5 af dem.

HS: Til dem der kunne være interesserede er Theo’s hale nu til salg på G-Bay markedet for kun 500.000 gp. Træner Benni udtaler om dødsfaldet: ’Rotter kommer og går. Sådan er livet på banen.’ Hårde ord fra en hård træner! Det kan jeg lide!

AOV: Mere om det senere, det spændende er at det efterlader en del plads til de andre scoretrolde! Personligt tror jeg også at de rotter har haft deres time i solen. Jeg har svært ved at se hvordan træner Benni kan få en ny Dr. TD frembragt igen. Feltet er blevet mindre, men lad os se hvem der bærer titlen som turneringens scoretrold denne omgang. På 3. pladsen med 5 TD har vi ikke mindre end 4 spillere, nemlig Willie Sanderson, griber fra Young Guns, Rudolf "16 cylinder Turbo" Blodstrupmose, rendestens løber fra Il Tempo Gigante, Tequila, løber fra Les Chiens Andalous og Alain og Noel, Goblin fra Les Ramoneurs de la Mort!

HS: Øh… Alfred, var det ikke to der? Altså Alain og Noel? Kan man ligge TD sammen?

AOV: Det er fordi Les Ramoneurs de la Morts præmiegoblin har to hoveder! Desværre så ved ingen rigtig hvem af dem der er baghovedet og hvem der er forhovedet! Nå men, på 2. pladsen med 7 TD har vi 1st Viscount William Whitelaw, en vampyr med block og dodge og en attitude der vil frem i livet! Ahem…

HS: Spændende… Men hvem er på første pladsen?

AOV: På første pladsen er vores allesammens elskelige menneske, David ’The Kid’ Lightman! Med 9 TD på 8 kampe viser han vejen frem! Siden sin spæde start har han lært sig brydning, fend og… dykkende grib! Vi glæder os til at følge hans videre karriere, og håber ikke han ender som ’Dr. TD’.

HS: Så skal vi se på Turneringens Voldspsykopat! Denne omgang er der en spændende udvikling! Ligesom med rundens scoretrold har vi en bande af udyr der kæmper om titlen! På en tredje plads har vi Tit’f’tat fra MAD med 5 skader!

AOV: Flot klaret af en Ogre, og det viser at træner Mons virkeligt holder af sine store fyre!

HS: Anden pladsen er delt af ikke færre end 3 opkomlinge! Nemlig, blitzeren Paz fra Les Chiens Andalous, bæstmanden Karawan fra Raider Nation og Janos ’Softglove Catastrophe’ von Neumann fra MAD! Alle har de 7 skader til deres navn!

AOV: Og til den opmærksomme lytter kan vi fortælle at det er flere skader end EA har i alt!¨

HS: Men der kan jo kun være en, og denne ene er stadig uden tvivl, Emanuel ’Elfpopper’ Desperados, vores allesammens yndlingsrotteogre! Med hans 8 skader holder han posten, men løbet er tæt stadigvæk!

AOV: Og med det resultat kunne det være vi skulle kigge på rundens skader og TD:

TDogSkaderRunde8_zps972b3b0c.jpg

HS: Hurra! Endelig er kurven vendt! Med 22 skader denne runde er vi næsten oppe og tanga.. tegne… øh… røre rekorden fra første runde. Desværre var der denne runde kun 2 drab, men til gengæld så vi ikke mindre end 9 svære skader! Fantastisk!

AOV: Og med det antal svære skader kommer der til at være 9 spillere i næste runde der ikke kan deltage! Avs og tillykke til vores sponsor foreningen af Journeymen Lej-et-Lig! Til gengæld er antallet af TD dykket en smule, men det kommer nok op igen når nu slutspurten går ind! Hark, skal vi kigge på kampene?

HS: Jeps! Les Ramoneurs de la Mort mod Les Chiens Andalous endte uafgjort! Buh! Til gengæld var her endelig en kamp der så gobliner komme til deres rette da de foulede løs til højre og venstre, så meget at træner Simombo indgav en officiel klage til dommeren!

AOV: Den glemte han dog senere da han selv beordrede et enkelt foul eller to på en goblin! Den der fouler sidst…

HS: …fouler bedst! 2 – 2 i TD, men 5 – 2 i skader til hundene. Den gentager vi lige 5 – 2! Flot klaret af Simombo der ser ud til at være oppe på geden igen.

AOV: Næste kamp var EA Games mod Sotek’s Brødre! To højt scorende hold der scorede løs mod hinanden! Den endte dog i elvernes favør da de tog den hjem 3 – 2, men ikke uden at frøerne fik hævnet sig!

HS: Frøerne lavede nemlig ikke mindre end 4 skader på elverholder… Alle sammen Seriøse Skader! Godt gået tudsefjæs!

AOV: Til gengæld har elverne nu fået sig en griber med bevægelse 10… Wow! Endnu en til listen over freaks der skal slås ihjel!

HS: Bare rolig Alfred, jeg vil vædde med hun ryger første gang hun prøver at GFI over TD linjen… Det sker altid den slags!

AOV: He! Det er underholdende at forestille sig! Næste kamp var Il Tempo Gigante mod The Court of Kesteven! Underholdende kamp hvor begge hold gav deres yderste for at vinde! Denne gang havde træner Benni givet sit rottepak en opsang så de tvang den hjem, 3-2.

HS: Men mistede Dr. TD OG Rolf Reservehjul d. II på vejen! Gad vide om der er nok tilbage af ham til at træner Benni kan genbruge ham… igen! Så skal vi til rundens Blodssprøjt, som desværre så mindre blod end der kommer ud f mine bumser når jeg trykker dem!

AOV: Øh… Okay. Ja kampen Raider Nation mod Loriens Muser endte 2 – 0 til Kaos holdet, der også vandt skades kampen 2 – 1. Til gengæld har flere på Loriens hold modtaget seriøse skader til næste kamp, så stjernekrigsdanser Nessa ikke kommer til at spille mod The Court of Kesteven, en ellers afgørende kamp for de 2 hold. Nå Hark, vi skal jo til det…

HS: Rundens Neglebidder var MAD mod 49 Orcs… Suk! Endnu en gang fejlede Colon Kickback holdet, der trods troldmand og stor begejstring så sig selv som favoritter til kampen. MAD tog den hjem 1 – 0, men tabte skadeskampen 0 – 2.

AOV: Det cementerede MADs placering på førstepladsen af turneringen! Hej Hark er du ok?

HS: Suk! Der er ikke andet for end at orkerne må tage sig sammen og vinde resten af kampene nu! Det er nu det gælder træner Mort! Fyr CK og gå amok! Dræb, dræb, dræb!

AOV: Ok Hark, jeg har en ting der kan gøre dig glad! Skal vi ikke høre hvad Gihmli har fundet ud af?

HS: Det var en god ide, her kommer:

16 Rounds

GG: Mit navn er Gihmli, Gihmli Golddigger, og jeg er her i dag for at fortælle jer om hvordan et enkelt holds drøm er en hel turnerings mareridt, hvordan en hel almindelig dværg besluttede sig at gå imod systemet, om et lusket foretagende der stadig malker Karls ud af almindelige menneskers lommer, om bagmanden og om hvorfor det altid er nødvendigt at medbringe en lomme-dæmon-maler! Dette er 16 Rounds, hvor vi endnu en gang vil grave dybt i en nedrig, smudsig og elverdomineret liga der ikke tillader man begår fejl, har den forkerte højde eller udviser en lille bitte form for dværgelighed! Jeg kalder denne fortsættelse af sagen for ’Fellowship of the Thing’!

GG: Alt var mørkt og mit hoved bragte mig minder om dengang Ghorghon Hoghurler og drengene besluttede at bruge mig som rambuk da de skulle igennem Elm Street Nightmares flesh golem forsvar. Jeg fandt hurtigt ud af at mørket ikke var fordi jeg var blevet blind ved at prikke mig selv i øjnene. Nu har dværge jo et naturligt udviklet mørkesyn, men desværre har jeg, siden jeg lå 15 dage i solen i ørkenen da jeg skulle ofres til Nuffle af Khemri holdet ’Bad to the Bones’, aldrig helt haft et optimalt nattesyn, så jeg famlede lidt rundt i mørket, da min hånd pludseligt stødte på en bog der lå på gulvet. Den måtte være faldet ud af nogens lomme og jeg var ikke sen til at putte den i min lomme, da kvalitets toiletpapir er uhyre svært at få fat på! Pludseligt hørte jeg noget bevæge sig i mørket…

N: Gohblin! Gohblin! Hvem er det der bevæger sig i mørket, så snedigt, så snedigt, hvad min kære?

A: Måske den smager godt?

N: Uh ja! Gohblin! Den smager sikkert bedre end den sodgrød Papa Trolle serverer! Den er dejlig tyk og fed og blød!

GG: Uhyret der sneg sig rundt i mørket stak til mig med en uhyggelig stor finger i forhold til dets lille krop. Mine øjne var efterhånden vænnet til mørket en smule så jeg kunne ane at det var en halvingestørrelse person, men der stak 2 groteske hoveder op af dens hals. Den ene af dens hænder havde også en unaturlig stor størrelse, med en unaturlig stor finger der prikkede i min anseelige mave. Derudover stank den af warpstone og skorstenssnask.

A: Nam-nam! Men måske vi skulle rapportere det til de andre? At der er spioner i lejren?

N: Gohblin! Nej, nej, nej min kære! Det er meget bedre vi bare snitter halsen over på ham her! De andre vil jo så nødigt forstyrres, specielt ikke Træner!

A: Ah! Træner! Træner Bugge bliver så glad når vi bringer ham hans hemmelige playbook!

N: Nemlig! Gohblin! Men vi må hellere få spist ham her først!

GG: Det var her jeg besluttede at jeg hellere måtte tage del i samtalen, da det klejne væsen havde hevet en stor kniv frem, som det viftede med. ’ Nu ved jeg jo ikke helt hvilken form for skizofreni du lider af ’ Alfred’, men jeg er sikker på der findes klostre der specialiserer sig i at kurere den slags!’ , jeg må indrømme at jeg kun var en smule stolt af at gennemskue at det var halvingen der havde forklædt sig, men regnede med at konfrontationsterapi ville virke bedst.

A: Ih! Den taler! Den taler! Hvorfor kalder den os Alfred min kære?

N: Gohblin! Gohblin! Måske den har slået hovedet på vej herind, hvad? Lad os nu snitte halsen over på den og få spist, jeg er sulten!

GG: Øh, det synes jeg er en dårlig ide… Måske kan vi lave en lille aftale? En lille ’jeg-har-aldrig-været-her-leg’? Det gætter jeg på vi godt kan!

A: En leg? En gætteleg? Jubiii! Vi elsker gættelege!

N: Åh nej! Gohblin! Du ved hvad der skete sidste gang under bjerget da vi legede gætteleg med ham den lille fede…

A: Åh kom nu min kære! Denne gang vinder vi! Hurra, hurra, hurra!

N: Okay, reglerne er at hvis du vinder glemmer vi du var her og du forsvinder med det samme! Gohblin! Gohblin! Hvis vi vinder, snitter vi halsen over på dig og spiser dig! Gohblin! De første der ikke kan gætte de andres gåde har tabt!

GG: Det lød jo som en fair deal, og da alle ved at dværge jo er meget mere intelligente end halvinger måtte den leg jo allerede være vundet. Jeg bad den lille fyr ligge ud med den første gåde, mens jeg kløede mig i skridtet. Jeg tænker altid bedst når jeg har en hånd om kronjuvelerne.

A: Hurra! Jeg har en! Jeg har en! Grøn i huden, hop, hop, splat! Land forkert, er det godnat!

GG: Ha, den er nem! Det er Soteks Brødre. Min tur… Jeg tænkte mig godt om, hvilken medførte en voksende bule i mine bukser. Hurtigt, hurtigt var mit spil, over siden, så farvel!

N: Hvad… Øh… Gohblin! Gohblin! Hvad skal det sige? Hvad kommer hurtigt over siden? Hundenes ulvebasse kom hurtigt ud over siden…

A: Jeg ved det! Jeg ved det! Hahaha, den er sjov!

N: Så skal du sige det min kære! Gohblin! Gohblin! Hvad er det? Sig det nu!

A: Det er selvfølgelig Dr. TD! Farvel-farvel Dr. TD! Hahahahahahahaha!

GG: Hrumpf! Ok, det er rigtigt. Nå giv mig den næste.

N: Gohblin! Gohblin! Hvad flyver højere end en højelvers bold, lander mere elegant end en frø og scorer TD som en skinke?

A: Uh, den er svær min kære! Den er svær!

GG: Jeg begyndte at tænke mig om, men mine tanker blev evindeligt ledt hen på den hede nat jeg delte med Kirsten. Bulen i mine bukser blev større og større.

N: Hahaha! Fede-ting kan ikke gætte det! Så kan det være vi skal spise os mætte snart min kære! Gohblin! Gohblin! Gohblin!

GG: Goblin, for fanden, så udtal det dog ordentligt! Goblin!

A: Æv! Den fede gættede det var en goblin! Så er det hans tur!

GG:Øh… Ja, selvfølgelig var det en goblin. Nå min tur… Lige et øjeblik…Jeg stak hånden i min lomme for at få fat i noget til at tørre den våde plet væk der havde spredt sig foran på mine bukser. Min hånd lukkede sig om den bog jeg havde samlet op i mørket.Hvad fanden er det jeg har I min lomme?

N: No fucking way! Gohblin! Gohblin! Det er ligesom sidste gang med ham den lille fede under bjerget. Det gider jeg fandme ikke igen min kære!

A: Det er et snyde spørgsmål! Så må vi have 3 gæt nu, ikke? Denne gang gætter vi det!

GG:Okay… Øh, tre gæt!

N: Hvorfor skal det fucking altid ende sådan her? Gohblin! Gohblin! Okay, første gæt: En ring til at styre de andre, en ring til at finde dem og i mørket binde dem. Så kan man for øvrigt også blive usynlig når man tager den på. Gohblin! Gohblin!

A: Hahaha! Ja ja ja! Min kære gættede det!

GG: Det lyder da usandsynligt fantasiforladt at en ring, til at styre alle de andre kongeriger og racer i verden, kun skulle have den egenskab at man bliver usynlig når man tager den på. Hvem fanden har fundet på sådan noget pjat? Det er i al fald ikke noget jeg ville bukke mig ned for at samle op fra gaden, så nix.

N: Gohblin! Gohblin! Lort i lommen!

GG: Niks, heller ikke lort. Et gæt tilbage!

A: Aaaiiih! Okay, okay jeg ved det! En sort latex dildo!

GG: Alfred havde ret, men snedig som jeg var svarede jeg: Og?

N: Han har mere? For Nuffles urensede øregange, hvad fanden skal vi gætte på? Gohblin! Gohblin!

A:Ja, min kære! Ja, hvad skal vi gætte på? For han kunne vel umuligt have samlet Træner Bugges hemmelige playbook, op fra gulvet da han kravlede rundt der, kunne han? Det ville være plat og tæt på et sagsanlæg, hvis han plagierede den slags i hans 16 Rounds!

GG: Det løb mig koldt ned ad ryggen da Alfred nævnte et sagsanlæg, så jeg tænkte legen var slut, rev et par sider ud af bogen og kylede resten i hovedet på den tydeligt forvirrede halving. Mens han blændet skreg og råbte op sneg jeg mig ud af teltet og befandt mig midt Les Ramoneurs de la Morts træningslejr. Tale om at gå fra asken over i ilden! Bomber fløj, kæder og kugler snurrede, gobliner der var til try-outs døde til højre og venstre. Jeg hev hurtigt min lille lomme-dæmon-maler op og tog billeder af hele molevitten. Sortorken kom til at betale ekstra for denne omgang det var sikkert.

shaman_03_zps5da1856f.jpg

shaman_02_zps03b76130.jpg

shaman_01_zps47c35218.jpg

dripplesnot_02_zps9c92310a.jpg

dripplesnot_01_zps07b9b8bc.jpg

GG: Efter at have sonderet terrænet besluttede jeg mig at gemme mig i en tønde, som stod parat til at blive båret ud af lejren. Jeg forseglede den indvendigt og efter et par timer blev den løftet op og båret mod udgangen kunne jeg se gennem mit kighul. Vi kom hen til trolden der havde givet mig en flyvetur tidligere, men han bad dem om at stoppe og begyndte at snuse rundt om tønderne indtil han råbte Gunøf! Gunøf! og pegede på min tønde. Den blev sat ned og jeg hoppede ud af den for at bevare overraskelsesmomentet. Trolden, Seigneur du Charbon (SC), så ikke spor glad ud!

SC: None shall pass! I am the light of Udun! Go back to darkness you foul being!

GG: Jeg sparkede ham over skinnebenet og løb mellem ben og tentakler mens han ømmede sig. Endelig var jeg fri, fri fra skizofrene halvinger, fri fra mørket, fri fra… Der stod han. Mr. K i sin fulde højde, med sine 6 hak i skæftet på sin stok. Mr. K ville gerne vide hvorfor jeg havde forhørt mig om hans forretninger, og han var ikke en bæstmand man bandt historier på ærmet. Jeg svarede at Hark Spinesnapper havde hyret mig, men at hans chef ’Alfred’ vist havde andre motiver og prøvede at myrde mig og Kirsten. Mr. K så ikke ud til at tro på min historie, men fortalte blot at hvis jeg nævnte hans navn eller forskede i hvem der stod bag ham og hans business med at tage fixede væddemål, eller hvis jeg fortalte at hans hold valgte åndssvage evner til deres kaos krigere fordi de i virkeligheden ikke ville vinde, eller hvis jeg fortalte nogen at sandheden kun kunne findes i Kestevens aristokratiske haller, så ville Mr. K personligt få mig til at forsvinde. Jeg gjorde som altid er smart i den slags situationer og indvilligede i ikke at sige noget. Samtidig satte jeg resten af min formue på at Raider Nations ikke vil vinde turneringen.

GG: I dag har vi set hvordan ét hold har infame planer til at slå de andre. Ét hold skyr ingen midler for at komme frem i ligaen. Ét hold prøver alt hvad de kan, planlægger og tænker sig om før de går ind i kampe. Jeg kan ikke længere holde sådanne vederstyggeligheder hemmelige og har derfor besluttet at offentliggøre de sider jeg fik med mig fra Les Ramoneurs de la Morts lejr, før jeg bruger dem til toiletpapir:

ramoneurs_playbook_02_zps4a7f9fed.jpg

ramoneurs_playbook_01_zps7979c087.jpg

ramoneurs_playbook_04_zps6d63cbb7.jpg

ramoneurs_playbook_03_zpse51bd2ec.jpg

GG: Vi har i dag fået vist at halvinger og gobliner aldrig er det samme, at onde kræfter prøver at holde os fra sandheden, at dværge kan trues til at holde mund og at denne historie trækker hårdt på andre litterære kilder. At en turnering kan indeholde så onde planer, og prøve at stoppe en ærlig dværg fra at nå frem til dem kan kun betyde en ting. Der må være en bagmand, og Alfred, jeg ved hvem du er. I næste afsnit tager jeg til The Court of Kesteven for at samle de endelige beviser. Dette var ’16 Rounds’, jeg er Gihmli Golddigger, der håber at vi alle kan sove lidt tryggere i nat, grundet mine fantastiske deduktive evner. Godnat og må Nuffle bevare jeres kugler.

HS: Nøøj Alfred, er det dig der er bagmanden?

AOV: Nu må det stoppe! Nej Hark, idioten af en dværg er helt på vildspor. Jeg synes virkeligt det er tidsspilde for vores publikum at bringe flere af hans postulater!

HS: Jamen Alfred, det er jo vores publikum der gerne vil have mere af den slags! Desuden har jeg allerede betalt rejsen til Kesteven for Gihmli.

AOV: Åh Nuffle… Ja ja. Nu til noget helt andet, nemlig næste rundes kampe! Runde 9 ser således ud:

Runde 9

Young Guns vs. The Court of Kesteven

Mutually Assured Destruction vs. Les Ramoneurs de la Mort

Undergrundens Il Tempo Gigante vs. Les Chiens Andalous

Elfsgemeente Academici vs. Psycadelic 49 Orcs

Sotek's Brødre vs. Raider Nation

Oversidder: Loriens Muser

HS: Spændende! Første kamp er Young Guns mod The Court of Kesteven. 2 – 1 til menneskene der samtidig vinder på skader 2 – 1.

AOV: Den kamp tror jeg er mere lige end man aner. Jeg gætter 2 – 2 i TD og 3 – 3 i skader! Vampyrerne viser tænder, efter sidste runde hvor de også gik til biddet! Høhøhø…

HS: Så er det nok Alfred. Dernæst har vi Elfsgemeente Academici mod 49 Orcs! Die Grüne kommer helt sikkert til at vinde denne her, jeg gætter 1 – 0, men med 3 – 0 i skader!

AOV: Ja, jeg tror du har ret med hensyn til de vinder den, men jeg tror det bliver en tæt kamp… 2 – 1 til orkerne der ligger den ind i sidste øjeblik. 2 – 0 i skader tror jeg dog. Så er der Soteks Brødre mod Raider Nation! Personligt tror jeg at frøerne bare er bedre gearet til den kamp… 3 – 1 til frøerne der hopper fra kaos kriger til kaos kriger og ligger dem ned.

HS: Denne kamp var dog tæt på at blive valgt til Rundens Blodssprøjt, da Karawan nok tager ethvert TD betalt med skader! 4 – 1 i skader til Kaos, og så til den rigtige Rundens Blodssprøjt!

AOV: Denne rundes blodssprøjt vil se lemlæstede rotter, kastrerede kampvovser og vigtigst af alt Emanuel ’Elfpopper’ Desperados mod Xavier ’Den Blodige’ Snemand! En svær kamp for rotterne tror jeg, Les Chiens slår hårdt! Mit gæt er at rotterne vinder 3 – 2, men at de taber skadeskampen 4 – 2.

HS: TD betyder intet i denne kamp! En af de to store må forlade banen i skam og måske forlade Blood Bowl for evigt! Begge har block, mens Emanuel har erfaringen har Xavier kløerne! Dette er kampen man ikke skal sidde på første række til, med mindre man nyder et godt blodbad! Og det mener jeg helt bogstaveligt! 4 – 3 i skader til nordmændene, der til gengæld må finde sig en ny snemand når Emanuel er færdig med ham!

AOV: Så skal vi endeligt til det vigtigste, nemlig næste rundes Neglebidder! MAD møder Les Ramoneurs de la Mort i en kamp der afgør om MAD bliver på toppen eller daler som et stjerneskud! Dette er også chancen for Les Ramoneurs til at trække sig op over de andre og indtage førstepladsen på podiet. Skal undergrunden endelig sejre, eller er mennesket sæsonens hold? Jeg tror på de små og spår en 3 – 2 sejr over et menneskehold der slet ikke er forberedt på hvad der rammer dem! Af skader bliver det småt, med 2 – 2 til hvert hold!

HS: Ha! Som Juggernaut mod brydning kommer mennesket til at vinde, det siger Lord ManHammer selv, og de hamrer den ind med en 2 – 1 sejr, og vinder samtidig skades kampen 3 – 1. Undergrunden kommer formentligt til at springe dem selv i luften i et spektakulært fyrværkeri, ligesom de har mistet deres 3 sidste træningslejre. Bare vent og se!

AOV: Det var vist det…

HS: Nej, nej, nej Alfred, vi har lige et sidste indslag! Her kommer Turneringens Store Drenge:

TSD1_zps7f563900.jpg

TSD2_zpscca27f6b.jpg

TSD3_zpsb7da12b2.jpg

AOV: Så kan vi vist ikke mere… Farvel fra Wonga Donga Studios!

HS: Jeps, det var det hele for denne omgang!

AOV: Og husk, kære trænere, må det mest scorende hold vinde!

HS: Sludder!

Lord ManHammer: Halløjsa, halløjsa, den blev lidt lang i dag! Nå men bare lige en lille ting, jeg modtager meget gerne billeder af hold m.v. så jeg kan bruge dem som baggrundsbilleder, så undgår I også dårlige tegneserier og halvpornografi!

Knuzzer,
Lord ManHammer
Propagandaminister i Eksil


"Frankie, make him gone..."

Offline

#82 04-06-2013 14:09

Benni
Star Player
Registered: 13-08-2011
Posts: 641

Re: BSL - med Alfred O. Verspiser og Hark Spinesnapper

Skal se, hvad vi kan gøre. Måske jeg lusker en linse med i klubben i aften. Indtil da vil jeg nøjes med at ønske mig større skrift eller anden skrifttype. Det er ikke altid nemt at læse smile

Offline

#83 05-06-2013 10:09

Kalle Fisker
Experienced
Registered: 06-09-2011
Posts: 92

Re: BSL - med Alfred O. Verspiser og Hark Spinesnapper

det er for svedig anderst!
en lille strø tanke var om vi ( I ) skulle rykke sommerturneringen til sensommeren hvor selveste Lord Manhammer vil være gæste-kommentator...

Offline

#84 05-06-2013 10:15

Lord Manhammer
Propagandaminister
From: The Bermuda Triangle
Registered: 16-08-2011
Posts: 757
Website

Re: BSL - med Alfred O. Verspiser og Hark Spinesnapper

Halløjsovs!

Allerførst, frag det er spændende! Har lige indtastet gårsdagens kampe i skemaet og jeg kan afsløre at Tie Breakers begynder at gøre en enorm forskel! Plus handskerne er taget af, I river hinandens hold i stykker! Nice, det er det vi er kommet for at se/følge. det betyder ret meget efterhånden at få MNG på en spiller!

Så er der lige en ting mht. dækningen fra Alfred og Hark. I må meget gerne komme med feedback, godt/dårligt, hvad I kan lide og ikke lide. Der er nogen af jer der er supergode og sender mails osv. men det kunne være fedt hvis I kom med ønsker til hvad I gerne ville se. Ikke fordi jeg er ved at løbe tør for ideer, men måske fordi det tager ret lang tid at lave de her dækninger (de vokser også lidt!), og jeg kan ikke rigtig se om det er noget ligaen bruger/læser eller det kun er 4 trofaste læsere (Tak Kalle smile)... Så smid en linje her eller i en mail, med kritik eller bare Thumbs Up! så holder jeg gejsten oppe big_smile

Mht. billeder:
Ja den er lidt vanskelig, jeg vil meget gerne skifte skrifttype til næste gang, men der er en begrænsning der hedder at jeg laver det i powerpoint (jeps I know) for at kunne udgive det som jpeg filer, og der er kun så meget plads på en PP præsentation. Hark har følgende gode råd til hvordan man kan bedre læse billederne:

1. Få en større skærm.
2. Tryk Ctrl og + for at zoome ind.
3. Download billedet, åben det i et billede program og læs det igennem.
4. Få nye briller

wink

Flegl og Magler:
Bugge, har du ikke 4 skader i stedet for 3? Glart Smashrip Jr. tæller vel også? 2 BH og 2 SI?

Knuzzer,
Lord ManHammer
Propagandaminister i Eksil

Last edited by Lord Manhammer (05-06-2013 10:16)


"Frankie, make him gone..."

Offline

#85 05-06-2013 11:43

aermet69
Admin
Registered: 10-08-2011
Posts: 1,160

Re: BSL - med Alfred O. Verspiser og Hark Spinesnapper

Det er super fedt Anders. Nogengange lidt langt, da predictions godt kan blive meget det samme - men med afbræk fra Ghimli så kører det. Ked af at jeg (eller Siri) ikke fik skrevet noget fra vores kamp, som faktisk var rigtig rigtig spændende, og sjov og fuld af vold og mål smile Men nogengange kommer man til at skrive kampene ind, hvor man ikke har tid til at skrive ekstra hejs, og så kommer man ikke lige tilbage til det. Keep it up.


In the grim darkness of the far future there is only... N'orr!

"...the stories we’ve told, and plan to tell, of Twilight Imperium." ~CTP, FFG

Offline

#86 05-06-2013 12:21

One Million Monkeys
Kommunikation -og Feltmarskal
Registered: 29-08-2011
Posts: 123

Re: BSL - med Alfred O. Verspiser og Hark Spinesnapper

Har fixed Cas, og jeg synes også at det er super fedt med Hark og O. Verspiser.


Everybody knows that the dice are loaded/Everybody rolls with their fingers crossed/Everybody knows that the war is over
Everybody knows the good guys lost/Everybody knows the fight was fixed/The poor stay poor, the rich get rich
That's how it goes/Everybody knows

Offline

#87 05-06-2013 17:32

Benni
Star Player
Registered: 13-08-2011
Posts: 641

Re: BSL - med Alfred O. Verspiser og Hark Spinesnapper

Emanuel hader Hark (og lidt mindre den spiselige lille mand). Emanuel kan ikke klare det mediepress og tager sig nu en mindre pause... Verden var nemmere inden han blev udråbt som Elfpopper og skulle bruge hele sin fritid på at skrive autografer til alfer, masai'er og andre typer.
Coach håber Emanuel kan lære at leve med udviklingen den globale verden og har i øvrigt kun rosende ord tilovers for Wonga Donga Studios (på vis reklame holdet har scoret kassen på wink).

Offline

#88 02-07-2013 19:37

Lord Manhammer
Propagandaminister
From: The Bermuda Triangle
Registered: 16-08-2011
Posts: 757
Website

Re: BSL - med Alfred O. Verspiser og Hark Spinesnapper

Runden der gik: The Chaos Theory!

Så er det endnu engang tid til snavsede synopser, skallede svindelnumre, sindssyge sagn og specielle spillestile, blod, boldt og Blood Bowl her med den niende og tiende, tredje og anden sidste runde af den første og eneste sæson af Blågårdens Star League. Her i Wonga Donga Studios er i dag til stede min uovertrufne medvært, der lige har sagt nej til at overtage Les Chiens Andalous gratis, kommende stjerne Sortork, Hark Spinesnapper (HS) og jeg selv, stolt halvinge overlever Alfred O. Verspiser (AOV) sponsoreret som altid af Wolf Sports® og Games Wizards©. Så velkommen tilbage til den eneste liga der har intet mindre end 3 hold på 2. pladsen!

HS: I øjeblikket arbejder liga kommissæren over hver aften for at udvide podiet så alle de hold kan stå deroppe når turneringen slutter af!

AOV: Ja for det ser ud til vi kan få et alvorligt forklaringsproblem her mod slutningen af ligaen! Hvis der ikke er nogen der strammer ballerne eller lader det hele hænge, vil vi ende med alle holdene på samme placering!

HS: Hvorefter vi bliver nødt til at afgøre det hele med en kampøkse, 22 snotlinger og en bold lavet af kønshårene fra en dværg.

AOV: Øh… Okay. Jeg tror jeg ikke har lyst til at spørge ind til den der, men du mener vel kønshårene fra flere dværge?

HS: Nix.

AOV: Brrr…. I denne, den sidste ’Runden Der Gik’ før sidste runde vil vi gennemgå de spil der har foregået de forgangne runder, se på status efter runde 9 og derefter runde 10 og så vil vi gennemgå hvem der skal vinde hvad, for at det kommer til at ende i de forskellige holds favør!

HS: Og så har vi fået brev fra vores udsendte Gihmli Golddigger der har givet lyd fra The Court of Kesteven!

AOV: Nådada… Det var uheldigt… Sig mig Hark, hvorfor har vi egentligt ikke fået lavet en Runden der Gik før nu?

HS: Det er udlændingenes skyld.

AOV: Det er klart. Vil du uddybe det lidt?

HS: Jeps. Der var en der spurgte mig om jeg ville have noget ’work’ og da der jo er Ork i Work sagde jeg ja! Det skulle jeg aldrig have gjort! Det tager jo hele ens tid.

AOV: Det var da en særdeles tyndbenet undskyldning, men den eneste vi har, så derfor den meget sene udgave af den næstsidste Runden der Gik med Hark og Alfred i denne sæson. Selvfølgelig kommer der også en Sæsonen der Gik efterfølgende med interviews af alle trænere og deres planer for næste sæson, men lad os nu kigge på stillingen efter runde 9:

Runde9_zps9bc9796b.jpg

HS: Wauw! Efter runde 9 havde vi hele 4 hold på tredje pladsen!

AOV: Og ikke bare det Hark! I forhold til intern tie-breaker er det helt umuligt at få dem rangeret da Il Tempo Gigante slog MAD, der slog Psycadelic 49 Orcs, der ikke har slået nogen. Til gengæld slog Les Ramoneurs de la Mort både MAD og Il Tempo Gigante, men har ikke spillet mod Orkerne.

HS: Øh…

AOV: Ikke nok med det, den der har den højeste skades tiebreaker er nemlig orkerne, der ikke har slået nogle af de andre hold! Les Ramoneurs der har lavet færrest skader er dem der har slået begge hold! Helt umuligt at finde ud af placeringen her!

HS: Ok.

AOV: Men nok om det, på anden pladsen ligger nemlig nu Young Guns!

HS: Jeps, efter de besluttede at spille uafgjort som 1 ud af de ikke mindre end 3 hold i denne runde(!) må vi sige at det er fuldt fortjent de røg ned på en anden plads.

AOV: Samtidig er Raider Nation med 20 point og en sejr over Sotek’s Brødre nu en klar førsteplads!

HS: Vi vil ikke gennemgå hver enkelt kamp i runde 9, men denne her skal vi lige bide mærke i! Ikke mindre end 7(!) skader lavede Raider Nation på frøerne, herunder 2 drab, begge frøernes gribere og 2 seriøse skader. Derudover foulede de frøerne i tur 15 bare lige for at sikre sig der ikke blev mere vrøvl med dem i den kamp! Uhyggeligt!

AOV: Jeps, man kan sku ikke stole på kaos.

HS: Det ligner næsten en omstart for de grønne. Ikke for at være for hård ved træner Aermet, der jo har en plan, men hold kommer og går, legender består.

AOV: Undtagen hvis du er en frø-legende!

HS: Høhøhø! Skal vi ikke se på runde 10 nu?

AOV: Jo lad os det!

Runde10_zpsf940e49b.jpg

HS: Spændende! Sotek’s brødre ligger stadig på sidstepladsen!

AOV: Ja jeg er bange for de ikke kommer til at rykke sig meget derfra i den sidste runde. Til gengæld ligger der ikke mindre end fire hold på næstsidste pladsen med 15 point! Det betyder at der virkeligt er noget at spille for, for de hold i næste runde! Ingen af dem har vel lyst til at ende som nummer næstsidst!

HS: Så har vi ellers midterplaceringerne Les Ramoneurs de la Mort og MAD, på henholdsvis 20 og 21 point. Det betyder desværre for Les Ramoneurs de la Mort at de ikke kan nå at vinde denne sæson! Spændende udvikling!

AOV: Ja og MAD kommer heller ikke til det, da de sidder over i sidste omgang. Hvilket giver os et vinderfelt af følgende hold. Med 22 point efter runde 10 har vi nemlig Psycadelic 49 Orcs, Raider Nation, Il Tempo Gigante og med 23 point Young Guns!

HS: Wauw! Men Alfred, skal vi ikke vente med vinder prognosen? Tænker vi hellere må tale lidt om andre ting først! Jeg synes vi skal tage et kig på rundernes skader og TD!

TDogSkaderRunde10_zpsb47e54d4.jpg

AOV: Allerførst må man sige at 16 TD er meget gennemsnitsligt, lige over 3 per kamp.

HS: Til gengæld så vi virkeligt trænerne gå til den i runde 9! 25 skader! Det er rekord! Til gengæld var der hverken stigning i drab eller seriøse skader, noget der ellers kunne have betydning for runde 10.

AOV: Hvordan har du det med runde 10, Hark?

HS: Runde 10 viser os at der er nogle trænere i denne turnering der kun er her for pengenes skyld. Antallet af seriøse skader gik fra 8 til 3 mens antallet af totale skader gik fra rekorden på 25 til usle 18. Til gengæld var der lidt flere drab, men stadig mindre end et drab per kamp. Suk!

AOV: Nu tror jeg vi skal tænke på noget andet og afsløre rundens Scoretrold! Efter runde 9 og 10 har vi på tredjepladsen Rudolf ’16 Cylinder Turbo’ Blodstrupmose med ikke mindre end 8 TD! Det sidste dedikerede han til sin gamle ven og holdkammerat ’Dr.TD’! Ikke desto mindre er han slået af anden pladsen… David ’The Kid’ Lightman der nu har scoret sit tiende TD! Flot gået af The Kid, der har fået forhandlet sin lønstigning på plads!

HS: Men hvis The Kid ikke er nummer et, hvem er så?

AOV: Med intet mindre end 11 TD på 9 kampe efter runde 10 har vi 1st Viscount William Whitelaw fra the Court of Kesteven! Med undvige, blokering og professionalisme er han de blodsugendes mest stabile blodsuger! Hans høje styrke kombineret med lige netop de evner gør ham utrolig svær at ligge ned og hans evne til at professionelt lade være med at suge sine trælle giver…

HS:…mindre blod på banen! Suk! Der er kun en ting at gøre, takling og mægtigt slag. Og eventuelt hoppe på ham når han ligger ned. Men flot klaret af vampyrerne! Når vi nu snakker blod, så må vi hellere se om hvem der nu ligger øverst i bunken af forvredne kroppe, hvem der er banens Voldspsykopat!

AOV: Spændende! Kan Emanuel virkelig holde sin titel?

HS: Hov hov Alfred, ikke læse over skulderen! Med 8 skader har vi på tredje pladsen ikke mindre end 2 kandidater der hver har gjort sig bemærket på banen, nemlig Janos ’Catastrophe’ von Neumann OG Emanuel ’Elfpopper’ Desperados!

AOV: Nej! Begge to der ellers har kæmpet om titlen er blevet overhalet indenom! Det er frækt!

HS: Nemlig! På anden pladsen har vi ingen ringere end Paz ’The Piledriver’ fra Les Chiens Andalous med 9 skader, 3 seriøse og 2 drab!

AOV: Wow! Hvem kan slå den?

HS: Ingen ringere end Karawan ’6’ The Killer med 9 skader, 3 seriøse og 3 drab! Her er en dræber der ikke nøjes med en let forstuvning eller et brækket ribben! Han slår helst hovedet af folk eller får kloen i deres indvolde! Med den slags tiebreaker skal han bare ligge lige med den der fører så går det ham godt!

AOV: Jeg får helt ondt i maven af at tænke på det! Tillykke til Karawan, håber du kan beholde titlen efter næste runde! Så er det vist på tide vi kaster et blik på næste runde og ser på hvem der kan vinde!

Runde 11

Les Chiens Andalous vs. Loriens Muser

The Court of Kesteven vs. Sotek's Brødre

Young Guns vs. Les Ramoneurs de la Mort

Psycadelic 49 Orcs vs. Undergrundens Il Tempo Gigante

Raider Nation vs. Elfsgemeente Academici

Oversidder: MAD

AOV: Hvis vi kigger på stillingen nu så ser det således ud at der er 4 hold der kan vinde turneringen, Young Guns, Il Tempo Gigante, Raider Nation og 49 Psycadelic Orcs.

HS: Det hele kommer dog an på om Young Guns vinder deres kamp over Les Ramoneurs de la Mort. Hvis det sker har Young Guns vundet det hele!

AOV: Så for at andre skal have en mulighed må det betyde at YG enten skal spille uafgjort eller tabe til Les Ramoneurs. Hvis de spiller uafgjort kan følgende hold vinde turneringen, hvis de vinder deres kamp!

Raider Nation – på flere skader end Young Guns OG Psycadelic 49 Orcs

Psycadelic 49 Orcs – på flere skader end Young Guns, hvis Raider Nation ikke vinder deres kamp

Il Tempo Gigante – taber på at have tabt til Young Guns

HS: Men hvis Young Guns taber deres kamp ser det lige pludseligt bedre ud for deres modstandere! Så kan de andre hold vinde således:

Il Tempo Gigante – Ved at vinde deres kamp og ved at Raider Nation ikke vinder deres kamp!

Psycadelic 49 Orcs – Ved at vinde deres kamp og ved at Raider Nation ikke vinder deres kamp, eller at de får flere skader end Raider Nation.

Raider Nation – Ved at vinde deres kamp, eller ved at spille uafgjort og Psycadelic 49 Orcs og Il Tempo også spiller uafgjort, så de vinder på skader!

AOV: Spændende! Men ud over rundens førerfelt er der nogle placeringer for resten af turneringen der også er vigtige! Nemlig hele gruppen af 15 points! Uden at sige for meget skal de naturligvis vinde for at komme op ad rangstigen!

HS: Nemlig, men hvis vi skal pege på en kamp der er vigtig, så er det Loriens Muser mod Les Chiens Andalous! Vinderen af denne kamp sikrer sig ikke bare 3 point, men også at modstanderen ikke får placeret sig bedre!

AOV: Nemlig. Nå Hark! Vi vil ikke gennemgå kampene, da vi er så tæt på finalen, men nogen bud på vinderen?

HS: Jeg holder fast på dem jeg altid holder på, nemlig Orkerne. Young Guns kommer ikke til at tage den hjem og heller ikke Raider Nation og så vinder orkerne… Igen!

AOV: Tja, jeg må sige at jeg er blevet mere og mere imponeret over hvad menneskeholdene har gjort igennem turneringen, men jeg må nu nok holde fast på Il Tempo Gigante. Synd at Les Ramoneurs ikke kan tage den hjem længere!

HS: Jeps. *Snif* *Snif* Hvad er det der brænder?

AOV: Hovsa, det ser ud til jeg kom til at sætte ild til brevet fra Gihmli Golddigger! Nej hvor ærgerligt!

HS: Neeej! Så er det godt jeg har en kopi derhjemme! Tænk hvis vi ikke kunne få historien færdig!

AOV: Ja tænk hvis… Suk. Nå Hark, vil du præsentere hvad der skal ske næste gang?

HS: Jeps. Jeg har ikke mere work denne uge, så det der kommer til at ske er at de tre vigtige finale kampe, Il Tempo Gigante mod 49 Orcs, Les Ramoneurs mod Young Guns og EA Games mod Raider Nation bliver dækket Live fra Wonga Donga Studios!

AOV: Jeps! Det vil sige at den næste udgave af Runden der Gik, kommer til at afsløre vinderen af BSL Sæson 1! Samtidig kommer vi til at afsløre hvilke hold der stiller op i næste sæson, samt en analyse af holdenes performance!

HS: Ikke nok med det! Vi skal også have kigget på Turneringens Store Drenge, uddelt præmier i forskellige kategorier og have afsluttet denne sæsons 16 Rounds!

AOV: Så trænere, glæd jer til næste gang og husk: Må det mest scorende hold vinde!

HS: Sludder!

Lord ManHammer: Halløjs! De fleste er vel på Roskilde pt. Så jeg mangler bare en enkelt kamprapport sendt til min email for at kunne lave den endelige Runden Der gik, nemlig EA mod Raider Nation! Flot spillet af alle, og dejligt at se at det er så relativt lige både i ’bunden’ og i toppen. I må meget gerne sende mig en mail eller skrive her om I fortsætter med jeres hold eller starter et nyt til næste sæson, samt hvilket.

Knuzzer,
Lord ManHammer

Propagandaministeren der er mere til mennesker end de fleste.

Last edited by Lord Manhammer (02-07-2013 19:39)


"Frankie, make him gone..."

Offline

#89 02-07-2013 20:20

Troels G
Emerging Star
Registered: 14-08-2011
Posts: 359

Re: BSL - med Alfred O. Verspiser og Hark Spinesnapper

super fedt anders, dejligt du gider lave de her, det har virkelig givet en fed flavor til turneringen med lidt mere at spille om! rigtig god stil.

Jeg må desvære melde at jeg ikke stiller op til sæson 2 overhovdet :-(


Never tell me the odds! - Han Solo

Offline

#90 05-07-2013 15:29

S-Helt
Experienced
Registered: 31-08-2011
Posts: 81

Re: BSL - med Alfred O. Verspiser og Hark Spinesnapper

Lord ManHammer wrote:

Så jeg mangler bare en enkelt kamprapport sendt til min email for at kunne lave den endelige Runden Der gik, nemlig EA mod Raider Nation!

Hvad er det nu for en mail man skal sende til?

Offline

#91 08-07-2013 11:03

Lord Manhammer
Propagandaminister
From: The Bermuda Triangle
Registered: 16-08-2011
Posts: 757
Website

Re: BSL - med Alfred O. Verspiser og Hark Spinesnapper

Den er kommet frem, nu arbejdes der på højtryk... big_smile

Knuzzer,
Lord ManHammer
Propagandaminister i Bil


"Frankie, make him gone..."

Offline

#92 03-08-2013 21:32

Benni
Star Player
Registered: 13-08-2011
Posts: 641

Re: BSL - med Alfred O. Verspiser og Hark Spinesnapper

Det lader til at Hark og Alfred er blevet taget til fange af medlemmer af de grå eminencer... Hva siger kommissæren? Skal vi afslutte sæson snart på den kedelige måde, så vi også snart kan tænke på at starte næste sæson? smile jeg GLÆDER mig! smile

Offline

#93 04-08-2013 03:52

aermet69
Admin
Registered: 10-08-2011
Posts: 1,160

Re: BSL - med Alfred O. Verspiser og Hark Spinesnapper

Ja, det er måske meget fint hvis folk bare skriver deres kampe ind (hvis de stadig kan huske dem) smile Vi glæder os jo stadig til Hark og Alfreds udlægninger, selvom overraskelses momentet går lidt af.


In the grim darkness of the far future there is only... N'orr!

"...the stories we’ve told, and plan to tell, of Twilight Imperium." ~CTP, FFG

Offline

#94 05-08-2013 14:44

Lord Manhammer
Propagandaminister
From: The Bermuda Triangle
Registered: 16-08-2011
Posts: 757
Website

Re: BSL - med Alfred O. Verspiser og Hark Spinesnapper

Hov jeg ventede på at I fik aftalt en dato til Chaos mod Order bold, og ville så lægge det op der, men jeg kan godt bare lægge det op?


"Frankie, make him gone..."

Offline

#95 05-08-2013 17:20

Bakunin
Chefideolog & BBBL Kommissær
From: Norsca
Registered: 22-08-2011
Posts: 812

Re: BSL - med Alfred O. Verspiser og Hark Spinesnapper

Lord Manhammer wrote:

Hov jeg ventede på at I fik aftalt en dato til Chaos mod Order bold, og ville så lægge det op der, men jeg kan godt bare lægge det op?

GO GO GO


Should I even bother to remind you of the odds?
- Drizzt Do'Urden

Offline

#96 05-08-2013 20:53

Benni
Star Player
Registered: 13-08-2011
Posts: 641

Re: BSL - med Alfred O. Verspiser og Hark Spinesnapper

LoL Anders, seriøst? Det var da godt nok en trist miskommunikation... Har godt nok os undret mig over at du kunne sylte BSL så længe wink

Offline

#97 06-08-2013 08:24

Jesper
Experienced
Registered: 13-08-2011
Posts: 68

Re: BSL - med Alfred O. Verspiser og Hark Spinesnapper

Manhammer!  Det er godt at du er gemt væk i kolonierne! Få vækket Hark og sendt en brevdue afsted

Offline

#98 14-08-2013 11:01

Bakunin
Chefideolog & BBBL Kommissær
From: Norsca
Registered: 22-08-2011
Posts: 812

Re: BSL - med Alfred O. Verspiser og Hark Spinesnapper

... På søndag bliver de tre sidste kampe lagt op på OBBLM - så hark & alfred har til der tongue


Should I even bother to remind you of the odds?
- Drizzt Do'Urden

Offline

#99 15-08-2013 08:52

Lord Manhammer
Propagandaminister
From: The Bermuda Triangle
Registered: 16-08-2011
Posts: 757
Website

Re: BSL - med Alfred O. Verspiser og Hark Spinesnapper

Hahaha, det er godt med en deadline!

Knuzzer,
Lord ManHammer
Propagandaminister i Eksil


"Frankie, make him gone..."

Offline

#100 15-08-2013 11:30

aermet69
Admin
Registered: 10-08-2011
Posts: 1,160

Re: BSL - med Alfred O. Verspiser og Hark Spinesnapper

Nu er det jo blood bowl, så jeg vil råde dig til at tage 'dead'line seriøst!


In the grim darkness of the far future there is only... N'orr!

"...the stories we’ve told, and plan to tell, of Twilight Imperium." ~CTP, FFG

Offline

Board footer

Powered by FluxBB